Varukorg  (0)

30 dagars ångerrätt

Felköp? Fel storlek? Du har en hel månad på att ångra dig! Du kan returnera en produkt som du har köpt hos oss inom 30 dagar räknat från dagen du tog emot försändelsen. Alla kunder får en förbetald returetikett med sin försändelse. Spara den gärna i 30 dagar för en eventuell retur.

Har du fått en returetikett använd den och lämna försändelsen hos ombud nära dig eller beställ ett bud hem (gäller endast vid val av UPS vid köpet). Har du redan kastat den, kontakta oss så får du en kopia på mejl.

OBS! Vi tar inte emot försändelser skickade med postförskott. Vi bekostar endast returer som skickas med våra förbetalda etiketter, i annat fall får du stå för kostnaden själv.

Vi återbetalar till det kontonummer som du har angett inom 3-5 dagar från dagen då vi mottog din returförsändelse. Om du har betalat med PayU, PayPal eller Klarna återbetalar vi via respektive tjänst. Detta sker dock efter att vi har bearbetat hela returprocessen (returfrakt + verifiering) som vanligtvis tar ca 14 arbetsdagar. Tack för ditt tålamod − vi jobbar så fort vi kan!
Upp
«
»