30 DAGARS ÖPPET KÖP
Se detaljer
Fri frakt över 450 kr
Fri retur

30 dagars ångerrätt

Felköp? Fel storlek? Du har en hel månad på att ångra dig! Du kan returnera en produkt som du har köpt hos oss inom 30 dagar räknat från dagen du tog emot försändelsen. Alla kunder får en förbetald returetikett med sin försändelse. Spara den gärna i 30 dagar för en eventuell retur.

Hur du returnerar beror på vilken leverantör har levererat ditt paket från oss. Har du fått paket via DHL, använd den förbetalda returetiketten som vi bifogar varje försändelse och lämna in paketet hos ditt närmsta DHL-ombud. Här hittar du ombud: https://www.dhlpaket.se/sv/privatkund/hamta-paket/hitta-dhl-ombud.html

Har du fått en returetikett använd den och lämna försändelsen hos DHL-eller PostNord-ombud nära dig. Har du redan kastat den, kontakta oss så får du en kopia på mejl.

OBS! Vi tar inte emot försändelser skickade med postförskott. Vi bekostar endast returer som skickas med våra förbetalda etiketter, i annat fall får du stå för kostnaden själv. Skicka i så fall produkterna till vår adress:

PostNord AB
c/o Eskor.se / KAAB (U-Box 265)
Borrgatan 55 Port (Gate) 3
SE 211 24 Malmö

Vi återbetalar till det kontonummer som du har angett inom 3-5 dagar från dagen då vi mottog din returförsändelse. Om du har betalat per PayU eller PayPal återbetalar vi via respektive tjänst. Detta sker dock efter att vi har bearbetat hela returprocessen (returfrakt + verifiering) som vanligtvis tar ca 14 arbetsdagar. Tack för ditt tålamod − vi jobbar så fort vi kan!
Upp
«
»