Öppet köp
PostNord
Fria returer! Hos oss har du alltid rätt till 30 dagars öppet köp räknat från dagen då du har hämtat ut försändelsen. Returnera produkter gratis med etikett som du får av oss till vår returadress. För mer info läs här: https://www.eskor.se/30-dagars-angerratt

Transportör:
PostNord (My Pack Home)
Vid beställningar för 450 SEK och mer gäller fri frakt och retur. För beställningar för mindre än 450 SEK tillkommer 40 SEK i fraktavgift.

30 dagars ångerrätt

Felköp? Fel storlek? Du har en hel månad på att ångra dig! Du kan returnera en produkt på som du har köpt hos oss inom 30 dagar räknat från dagen då du tar emot försändelsen. Alla kunder får en returetikett med sin försändelse, spara gärna den i 30 dagar för en eventuell retur.
Har du fått en returetikett använd den och lämna försändelsen hos PostNord-ombud (för paket skickade från oss före den 10 juli 2018 gäller det endast DHL-ombud). OBS! Vi tar inte emot försändelser skickade med postförskott. Vi bekostar endast returer som skickas med våra returetiketter, i annat fall får du stå för kostnaden själv.
Skicka då produkterna till vår adress:

PostNord AB
c/o Eskor.se / KAAB (U-Box 265)
Borrgatan 55 Port (Gate) 3
SE 211 24 Malmö

Vi återbetalar till det kontonummer som du har angett inom 3-5 dagar från dagen då vi har tagit emot din försändelse. Om du har betalat per PayU eller PayPal återbetalar vi via respektive tjänst. Detta sker dock efter att vi har bearbetat hela returprocessen som vanligtvis tar ca 14 arbetsdagar. Tack för ditt tålamod - vi jobbar så fort vi kan!
Upp
«
»