Öppet köp
PostNord
Fria returer! Hos oss har du alltid rätt till 30 dagars öppet köp räknat från dagen då du har hämtat ut försändelsen. Returnera produkter gratis med etikett som du får av oss till vår returadress. För mer info läs här: https://www.eskor.se/30-dagars-angerratt

Transportör:
PostNord (My Pack Home)
Vid beställningar för 450 kr och mer gäller fri frakt och retur. För beställningar för mindre än 450 kr tillkommer 40 kr i fraktavgift.

Webbutiken Eskor.se är mån om Konsumenters rättigheter. Konsumenten får inte avsäga sig sina rättigheter som lagstadgades i Konsumentköplagen. Avtalsvillkor som i jämförelse med bestämmelserna i Konsumentköplagen är till nackdel för konsumenten är utan verkan mot denne och i sådana fall gäller Konsumentköplagen. De föreliggande villkoren har således inte för avsikt att utesluta eller begränsa bestämmelserna gällande i Konsumentköplagen eftersom dessa är ovillkorligt bindande och alla eventuella tvivelaktigheter ska tolkas till konsumentens fördel. Vid eventuella motsägelser gentemot den ovannämnda lagen har lagen företräde och Säljaren tillämpar den.

Upp
«
»