Varukorg  (0)

Gratis frakt

PostNord

Beställ med kostnadsfri leverans! Vi garanterar gratis frakt till dörren under avtalad tid, hemleverans om du inte är hemma. Då lämnas paket utanför dörren eller hos en granne (för mer detaljer läs här: www.postnord.se/ta-emot/valj-hur-du-vill-ta-emot-din-leverans).

Paket kan levereras till närmaste PostNord-ombud om du så väljer. Ombud hittar du på listan här: www.postnord.se.

Vad ska du göra? Beställ för minst 790 kr och få frakt på köpet. Vi handlägger och packar din order som är förskottsbetald alltid inom 24 timmar. Vi skickar varan omedelbart efteråt..

Vi beställningar för mindre än 790 kr återbetalar vi den ursprungliga fraktkostnaden på 98 kr bara om du returnerar hela beställningen. Dvs. har du betalat 98 kr för frakt och sedan skickat tillbaka en av flera produkter, får du återbetalning endast för produkten. Har du fler frågor är du välkommen att kontakta vår Kundtjänst.

UPS

Vi skickar med UPS varje dag från måndag till fredag, det är därför ett snabbare fraktsätt. Kostnaden är från 3 kronor om du handlar för 790 kronor och uppåt. Mindre beställningar och leveranser till avlägsna områden kostar mer. Läs mer här.
Upp
«
»