Öppet köp
PostNord
Fria returer! Hos oss har du alltid rätt till 30 dagars öppet köp räknat från dagen då du har hämtat ut försändelsen. Returnera produkter gratis med etikett som du får av oss till vår returadress. För mer info läs här: https://www.eskor.se/30-dagars-angerratt

Transportör:
PostNord (My Pack Home)
Vid beställningar för 450 kr och mer gäller fri frakt och retur. För beställningar för mindre än 450 kr tillkommer 40 kr i fraktavgift.

Reklamation

Du kan vara säker att när du handlar hos oss får du en originalprodukt som är försedd med alla märkestecken. Varje produkt hos oss omfattas av säljarens ansvar i tre år om den sålda varan uppvisar ett ursprungligt fysiskt eller lagligt fel. Denna regel omfattar alla produkter i vår webbutik, även de som du köper under kampanjer.

OBS! Om du skickar två försändelser lägg dem i en och samma samlingsförpackning eller generera två separata returer (två koder och två fraktsedlar).


Förbered produkterna

1. Bifoga också en ifylld returblankett och produkter med en kartong som du kommer att skicka dem i och förslut den väl.
2. Har du ingen returetikett vänligen hör av dig till vår Kundtjänst eller skicka varan till oss: :
PostNord AB
c/o Eskor.se / KAAB (U-Box 265)
Borrgatan 55 Port (Gate) 3
SE 211 24 Malmö

 


ODR-plattformen

I enlighet med Europa Parlamentets och Europa Rådets förordning nr 524/2013 av den 21 maj 2013 gör vi följande länk tillgänglig ODR: ec.europa.eu/odr. Plattformen är bland annat en informationskälla om olika möjliga tvistelösningar som kan förekomma mellan näringsidkare och konsumenter. Vi vill också påminna att man kan kontakta oss per vår e-postadress info@eskor.se.

Upp
«
»