30 DAGARS ÖPPET KÖP
Fri retur

Retur

Returnera

Du kan returnera produkter inom 30 dagar räknat från dagen du hämtade ut produkten.

Returnera

Go to the "Make return" tab in My Account if you have placed your order as logged in user.

För beställningar av inloggade kunder

För beställningar av icke-inloggade kunder

Grundläggande information
  1. Försäkra dig att det du skickar tillbaka är väl förslutet och skyddat i emballaget. Skicka produkten med originalförpackningen. Lägg produkten i originalförpackningen i emballaget med en ifylld och signerad Retursedel. Saknar du din Retursedel ladda ner den härifrån.
  2. Klicka på Returnera och välj produkter som du vill returnera.
  3. Välj retursätt (PostNord) och lämna paketet hos ombud.
  4. Du kommer att få återbetalning inom 14 vardagar räknat från dagen då vi öppnat och verifierat din försändelse. I undantags fall kan denna tid förlängas med några dagar till.
  5. Vi beställningar för mindre än 450 kronor återbetalar vi inte den ursprungliga fraktkostnaden på 40 kr om du väljer att returnera något. Dvs. har du betalat 40 kronor för frakt och sedan skickat tillbaka produkten, får du återbetalning endast för produkten. Har du fler frågor är du välkommen att kontakta vår Kundtjänst.
Viktigt!
  1. Om du använder samma emballage som du fick produkten i vid retur – ta bort den gamla fraktsedeln/etiketten. Förslut paketet väl, tejpa ordentligt och adressera till:
    PostNord AB
    c/o Eskor.se / KAAB (U-Box 265)
    Borrgatan 55 Port (Gate) 3
    SE 211 24 Malmö
  2. Om du skickar två försändelser lägg dem i en och samma förpackning eller generera två separata returer (två koder och två fraktsedlar).
  3. Kom ihåg att vi inte tar emot försändelsen som skickas mot postförskott.
  4. Vi återbetalar på samma sätt som du har betalat. Om du betalat till vårt bankgirokonto återbetalar vi till det bankkonto som du har angivit i retursedeln. Vid betalning via PayU/PayPal sker återbetalning på samma sätt och du behöver inte skriva ditt kontonummer. Kom ihåg att produkten bör returneras i samma skick och att kunden kan debiteras för eventuell värdeminskning.
Visa mer...
Kundtjänst