Öppet köp
PostNord
Fria returer! Hos oss har du alltid rätt till 30 dagars öppet köp räknat från dagen då du har hämtat ut försändelsen. Returnera produkter gratis med etikett som du får av oss till vår returadress. För mer info läs här: https://www.eskor.se/30-dagars-angerratt

Transportör:
PostNord (My Pack Home)
Vid beställningar för 450 SEK och mer gäller fri frakt och retur. För beställningar för mindre än 450 SEK tillkommer 40 SEK i fraktavgift.

Retur

Returnera

Du kan returnera produkter inom 30 dagar räknat från dagen du hämtat ut produkten.

Returnera

Go to the "Make return" tab in My Account if you have placed your order as logged in user.

Beställningar lagda som inloggad

Beställningar lagda som gäst

Grundläggande information
  1. Försäkra dig att det du skickar tillbaka är väl förslutet och skyddat i emballaget. Skicka produkten med originalförpackningen. Lägg produkten i originalförpackningen i emballaget med en ifylld och signerad Retursedel. Saknar du din Retursedel ladda ner den härifrån.
  2. Klicka på Returnera och välj produkter som du vill returnera.
  3. Välj retursätt (PostNord) och lämna paketet hos ombud.
  4. Du kommer att få återbetalning inom 3-5 arbetsdagar räknat från dagen då vi öppnat och verifierat din försändelse. I undantags fall kan denna tid förlängs till 14 dagar.
Viktigt!
  1. Om du använder samma emballage som du fick produkten i vid retur – ta bort den gamla fraktsedeln/etiketten. Förslut paketet väl, tejpa ordentligt och adressera till:
    PostNord AB
    c/o Eskor.se / KAAB (U-Box 265)
    Borrgatan 55 Port (Gate) 3
    SE 211 24 Malmö
  2. Om du skickar två försändelser lägg dem i en och samma förpackning eller generera två separata returer (två koder och två fraktsedlar).
  3. Kom ihåg att vi inte tar emot försändelsen som skickas mot postförskott.
  4. Vi återbetalar på samma sätt som du har betalat. Om du betalat till vårt bankgirokonto återbetalar vi till det bankkonto som du har angivit i retursedeln. Vid betalning via PayU/PayPal sker återbetalning på samma sätt och du behöver inte skriva ditt kontonummer. Kom ihåg att produkten bör returneras i samma skick och att kunden kan debiteras för eventuell värdeminskning.
Visa mer...
Kundtjänst