Varukorg  (0)

Retur

Hur du returnerar beror på vilken leverantör har levererat ditt paket från oss. Var god att, använda den förbetalda returetiketten som vi bifogar med varje försändelse och lämna in paketet hos ditt valda transportbolags ombud. Det kan vara UPS Acces Point eller DHL.

Här hittar du UPS ombud:
www.ups.com/dropoff/?loc=sv_SE

Här hittar du DHLs ombud:
www.dhl.com/se-sv/home/vara-divisioner/paket/privatkund/hamta-paket/hitta-dhl-ombud.html

Returnera

Du kan returnera produkter inom 30 dagar räknat från dagen du hämtade ut produkten.

Returnera

Go to the "Make return" tab in My Account if you have placed your order as logged in user.

För beställningar av inloggade kunder

För beställningar av icke-inloggade kunder

Vänligen observera att endast produkter som ser helt oanvända ut får returneras. Tack.

Grundläggande information
  1. Försäkra dig att det du skickar tillbaka är väl förslutet och skyddat i emballaget. Skicka produkten med originalförpackningen. Lägg produkten i originalförpackningen i emballaget med en ifylld och signerad Retursedel. Saknar du din Retursedel ladda ner den härifrån.
  2. Klicka på Returnera och välj produkter som du vill returnera.
  3. Välj samma retursätt (UPS AccessPoint/DHL) som du valde vid köpet och lämna in paketet hos respektive ombud. Spåra gärna kvittensen.
  4. Du kommer att få återbetalning inom 14 vardagar räknat från dagen då vi öppnat och verifierat din försändelse. I undantagsfall kan denna tid förlängas med några dagar till.
  5. Vid beställningar där du har betalat fraktavgift, återbetalas den inte om du väljer att returnera något. Dvs. har du betalat 98 kronor för frakt och sedan skickat tillbaka produkten, får du återbetalning endast för produkten. Har du fler frågor är du välkommen att kontakta vår Kundtjänst.
Viktigt!
  1. Om du använder samma emballage som du fick produkten i vid retur – ta bort den gamla fraktsedeln/etiketten. Förslut paketet väl, tejpa ordentligt och klistra på den förbetalda returetiketten från respektive transportör.
  2. Om du skickar två försändelser lägg dem i en och samma förpackning eller generera två separata returer (två koder och två fraktsedlar).
  3. Kom ihåg att vi inte tar emot försändelsen som skickas mot postförskott.
  4. Vi återbetalar på samma sätt som du har betalat. Om du betalat till vårt bankgirokonto återbetalar vi till det bankkonto som du har angivit i retursedeln. Vid betalning via PayU/PayPal/Klarna sker återbetalning på samma sätt och du behöver inte skriva ditt kontonummer. Har du betalat din Klarna-faktura rapportera gärna returen i Klarna-appen. Kom ihåg att produkten bör returneras i samma skick och att kunden kan debiteras för eventuell värdeminskning.
Visa mer...
Kundtjänst